Keresés

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 €
Összesen 0,00 €

Fizetés

Fonendoszkópok
Orvosi-műszerek
Vérnyomásmérők

Online felhasználók:

Online felhasználók: 3
Mai látogatások: 16
Összes látogatások: 150934
Összes látogatók: 141786
IP címed: 54.167.126.106

A termékek kiszállítása


A weboldalunkon keresztül rendelt termékeket az ország egész területére szállítjuk.

A termékek a gyártó által leragasztott, eredeti csomagolásukban találhatóak és biztosítva vannak a szállítás teljes ideje alatt, egész a kézbesítésig.

A minimális rendelési érték 21000 Ft, ÁFÁ-val, az ingyenes kiszállításért. A termékeket gyorsfutárral szállítjuk ki vevőinknek, Magyarország egész területére. A kézbesítés előtt, az ügyféllel telefonon vagy e-mail-on felvesszük a kapcsolatot a rendelt termékek átvételének részletes megbeszélése miatt. A kézbesítési időszak általában 7 nap az ország bármelyik városába.

FONTOS

- A kézbesítéskor kérjük ellenőrizze le, hogy a termékeket tartalmazó csomagolás le van e zárva/ragasztva és hogy rajta van e az AWB szállítólevél.

- Nyissa ki a csomagot és ellenőrizze a termékek épségét.

- Amennyiben valamilyen rendellenességet észlel, vagy valami gyanús a csomaggal kapcsolatban, azt javasoljuk, ne vegye azt át és tüntesse fel az AWB szállítólevélen a visszautasítás okát.

Az Eladó fenntartja a jogot, hogy az Ügyfél által leadott Megrendelést elutasítsa, vagy az abban szereplő Termékek mennyiségétől – a készlettől függően – kevesebbet igazoljon vissza. Erről a Vásárlót e-mailen vagy telefonon értesíti.

Bármilyen részlettel, plusz információval vagy reklamációval kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalon található űrlap segítségével, az kapcsolat@orvosi-muszerek.hu e-mail-címen, vagy telefonon a 06/70 241-2287 telefonszámon.


Keresés

Fonendoszkópok
Orvosi-műszerek
Vérnyomásmérők