Keresés

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 €
Összesen 0,00 €

Fizetés

Fonendoszkópok
Orvosi-műszerek
Vérnyomásmérők

Online felhasználók:

Online felhasználók: 3
Mai látogatások: 16
Összes látogatások: 150934
Összes látogatók: 141786
IP címed: 54.167.126.106

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Ortopedia-bolt.hu fenntartja azt a jogát, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül változtathasson ezeken a feltételeken. Az éppen aktuális Szerződési feltételek bármikor elolvasható a „Szerződési feltételek” menüpont alatt.  

BEVEZETÉS

Ez az oldal a NEOMED SRL. tulajdona. A weboldalt a NEOMED SRL. szerverei tárolják. A NEOMED SRL. által eszközölt módosítások, beállítások, upgrade-ek, stb. miatt és a használat közben előforduló esetleges hibákért elnézésüket kérjük, de a teljes felelősség a szerver üzemeltetőét terheli.

SZERZŐI JOGOK (COPYRIGHT)

A ………….. weboldal teljes tartalma – képek, szövegek, grafikonok, jelek, web-grafikai elemek, scriptek, programok és más adatok – a …………… és a beszállítóinak a tulajdona és a Szerzői jogokra, illetve a Szellemi és ipari tulajdonra vonatkozó törvények védik. A fenn említett bármelyik elemnek az …….. engedélye nélküli felhasználását az érvényben lévő törvényeknek megfelelően büntetik.

A WEBOLDALHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS

Az ……… korlátozott, csak személyes céllal történő, hozzáférést biztosít a felhasználók részére erre az oldalra, és nem ad neki jogot az oldal letöltésére, illetve részleges vagy teljes módosítására, részleges vagy teljes újbóli létrehozására, másolására, eladására/újra eladására vagy bármilyen más módon való kereskedelmi vagy a NEOMED SRL. érdekeivel ellentétes felhasználására, ennek írásbeli engedélye nélkül.

MEGJEGYZÉSEK, ÉRTESÍTÉSEK ÉS MÁS ADATOK/INFORMÁCIÓK

Azok akik belépnek az oldalra/meglátogatják az oldalt megjegyzéseket tehetnek vagy másfajta értesítéseket hagyhatnak;e-card-okat küldhetnek; javaslatokat, ötleteket, kérdéseket vagy más információkat küldhetnek, amennyiben ezek tartalma nem ütközik törvénybe, nem tartalmaz obszcén kifejezéseket, nem megfélemlítő, nem becsmérlő, nem zavarja meg más személyek magánéletét, nem sérti meg a szellemi tulajdonra vonatkozó törvényi előírásokat, nem tartalmaz vírusokat, más promociós kampányokra vonatkozó szövegeket, lánc e-mail-eket, tömeg e-mail-eket vagy bármilyen más spam típusú e-mail-t. Azok a személyek, akik hamis e-mail címet használnak, illetve elektronikus üzeneteket vagy más egyéb típusú értesítést küldenek más magánszemély vagy jogi személy nevében, vagy bármilyen másik entitás nevében, az érvényben lévő törvényeknek megfelelően lesznek büntetve. Az ………… -nak joga van (de nem kötelezettsége) letörölni a weboldalon található ilyenfajta tartalmakat.

Az ………… nem terheli felellőség és nem is lehet őt kötelezni bármiféle kártérítés kifizetésére az ilyenfajta tartalmak által okozott bármilyen nemű kár előfordulása miatt. Bárminemű anyag/dokumentum elküldése és közlése révén, a felhasználó megadja a NEOMED SRL. társaság, illetve a partnerei/társai számára az általa elküldött anyag bárhol a világon, bármilyen módon való felhasználásának, reprodukálásának, módosításának, adaptálásának, közzétételének, lefordításának, származtatott munka elkészítésének és terjesztésének, bemutatásának nem kizárólagos, korlátlan, ingyenes, visszavonhatatlan és átruházható jogát.

Egyúttal, a NEOMED SRL. társaság, illetve a partnerei/társai vagy azok számára, akikre átruházta a licensz jogokat, garantálja a tartalomhoz csatolt név felhasználásának jogát. A felhasználó garantálja azt, hogy az övé a megjelenített vagy az oldalra bármilyen módon átküldött tartalomra vonatkozó összes jog, tehát a tartalom felhasználása révén nem okoz semmilyen kárt más személy részére. Az …………….. nem vállal semmilyen felelősséget az ………………….. weboldalon keresztül a felhasználók által megjelenített/átküldött üzenetek/értesítések tartalmáért.

AZ ADATOK VÉDELME

Ez az oldal biztonsági intézkedéseket használ a rábízott adatok elvesztése, megváltoztatása vagy helytelen felhasználása ellen. De az ……………… nem vállal felelősséget az oldal kialakításában és tárolásában felhasznált programhibák miatt bekövetkezett adatvesztésekért. Úgyszintén nem vállalunk felellőséget a tároló szerver biztonsági hibáiért.

PARTNEREINK

A NEOMED SRL. társaság viszonteladói (reseller) szerződéssel rendelkezik az üzleteiben megjelenő márkák jelentősebb képviselőivel. A termékekkel (minőség, eredetiség) vagy magával a márkával kapcsolatos kérdéseikkel a felhasználók nyugodtan fordulhatnak az illető márka képviselőjéhez is, illetve a Romániai beszállítóhoz is. 

PROMÓCIÓK ÉS VERSENYEK/NYEREMÉNYJÁTÉKOK

A ……………………. egyedül állapítja meg az általa szervezett promóciók és nyereményjátékok szabályzatát. Ezeket a szabályzatokat csak a saját weboldalán keresztül hozza a lehetséges résztvevők tudomására. Csak azok a rendelések vehetnek részt a promóciós kampányokban, melyek minden mértékben megfelelnek a weboldalon szereplő szabályoknak. Úgyszintén csak azok a rendelések vehetnek részt a promóciós kampányokban, melyek a kampány lefutási időszakában érkeztek be a céghez és csak a készlet erejéig. Az ……………….. nem garantálja a promóciós termékek rendelkezésre állását, és megszakíthatja vagy felfüggesztheti bármelyik pillanatban, bárminemű előzetes figyelmeztetés/értesítés nélkül.

KAPCSOLATOK/LINK-EK

Az ………………………………. nem vállal felellőséget azoknak az oldalaknak a tartalmáért, minőségért vagy természetéért, melyekre a saját oldaláról lehet eljutni a különböző kapcsolatok/linkek révén (kereskedelmi vagy hirdetési kapcsolatok). A teljes körű felellőséget ezekért a weboldalakért a tulajdonosaik vállalják.

 

A FELELŐSSÉGEK BEHATÁROLÁSA

A cikkekben szereplő cégnevek, termékek vagy szolgáltatások az illető cég bejegyzett védjegyei. Bármelyik ilyen bejegyzett védjegy használata elemzés céljából történik és nem az illető cég hirdetési tevékenysége. A NEOMED SRL. társaság nem vállal felellőséget és nem tehető felellőssé semmilyen a weboldalon megvásárolt termék használata közben/miatt előforduló esetleges károkért. Az …………………………. és a kapcsolódó termékek úgy vannak használva „ahogy vannak” és „ameddig léteznek”, bárminemű egyéb garancia nélkül. A NEOMED SRL. társaság nem vállal semmilyen garanciát, sem kifejezetten, sem magától értetődően, az oldal működésért, az oldalon található információk, tartalom, anyagok vagy termékek tekintetében, illetve a valamilyen célra való megfelelésükért. A felhasználók kifejezetten egyetértenek és tudomásul veszik azt a tényt, hogy az oldal használata és a termékek megvásárlása csak saját felelősségre történik. A NEOMED SRL. nem garantálja, hogy ez a weboldal, a szerverei vagy az ……………………………….. nevében küldött e-mail-ok nem vírusosak, vagy nem tartalmaznak olyan egyéb részeket, melyek károsak lehetnek.

Minden az ……………………………. weboldalon szereplő információ közlése bárminemű, kifejezett vagy sugallt garancia nélkül történik, beleértve, de nem csak, a sugallt eladási garanciákat, az egy adott célnak való megfelelés vagy a nem-illegálisnak minősülés garanciáját. A közölt információk tartalmazhatnak technikai pontatlanságokat vagy elírási/melléütési hibákat. Amennyiben valamelyik közölt cikkünk vagy bármilyen más információnk a szerzői jogi törvény hatálya alá esik, kérjük értesítsenek bennünket, hogy megtehessük a megfelelő lépéseket. Nem garantáljuk, hogy a közölt információk helyesek, teljesek vagy objektívek, ezért senki ne támaszkodjon egy ügyben csak az általunk közölt információkra. Az …………………….. nem tehető felellőssé, ha egy személy vagy egy társaság/intézmény, nem valós információkkal vagy véleményekkel találkozik a weboldalunkon közölt adatok között.

Az …………………………… csapata nem felel:

  • A weboldalon található információk használatából vagy a használatra képtelenségből adódó bármiféle kárért (direkt, indirekt, véletlenszerű vagy nem).
  • Bármiféle hibáért vagy mulasztásért a tartalomban, amiből aztán bárminemű veszteség származhat.

Az információk kinyomtathatóak, de csak személyes céllal. Nem lehet az információkat újra kiadni, terjeszteni vagy átküldeni másik személynek, illetve nem lehet semmilyen módon beilleszteni egy másik dokumentumba vagy anyagba, a szerzők előzetes írásos belegyezése nélkül. 

A FELELŐSSÉG ÁTRUHÁZÁSA

A weboldal tartalma (szövegek, termékleírások, technikai jellemezők, képek, jelek) szoros együttműködésben készült a bemutatott termékek gyártóival. Ebből az okból kifolyólag, az ………………………… nem vállal felellőséget az üzletünkben bemutatott termékek leírásaiért, mivel ezek teljes mértékben megegyeznek azokkal melyeket minden egyes termék gyártója a rendelkezésünkre bocsájtott. Úgyszintén, a weboldalon bemutatásra kerülő képek is csak tájékoztató jellegűek, tehát a kiszállított termékek bizonyos szempontokból különbözhetnek a képektől (szín, kiegészítők, kinézet, stb.). Az ……………………. nem tudja garantálni az összes bemutatott termék rendelkezésre állását a raktárban. Ezért az ………………………. fenntartja magának a jogot, hogy ne tegyen eleget minden rendelésnek, amennyiben az adott rendelt termék kikerül a gyártó aktuális ajánlatából. Az ügyfél visszakapja a NEOMED SRL. társaságtól az adott rendelésre befizetett összeget. Az …………………… nem felel az üzletünkben vásárolt termékek lehetséges meghibásodásaiért. Bármilyen panaszt a termék átvételétől számított 24 órán belül az ……………………………. tudomására kell hozni, hogy az tovább küldhesse az adott termék gyártója részére, a megoldás érdekében. Ezekért a meghibásodásokért és azok javításáért teljes mértékben a gyártó a felelős, illetve az általa engedélyezett szerviz. Minden termékünket (amennyiben ez szükséges) a gyártó eredeti garancialevele kíséri.

Amennyiben a termék nem kézbesíthető vagy meghibásodást szenved a kézbesítés során, az ügyfél kérheti a NEOMED SRL. társaság részére már befizetett összegek azonnali visszafizetését, de más egyéb kártérítést nem igényelhet. Az ………………………. elítéli a csalási kísérleteket és teljes mértékben támogatja az esetleges veszteségek visszaszerzését. Az ügyfél e dokumentummal való egyetértése által teljes mértékben vállalja az esetleges kockázatokat.  Nem kézbesítés vagy nem megfelelő kézbesítés esetén a NEOMED SRL. társaság kötelezettségének maximális értéke egy ügyféllel szemben, az ügyfél által a NEOMED SRL. társaság részére már eddig befizetett összegek teljes értéke.

NYOMTATÁSI/SZERKESZTÉSI HIBÁK

A NEOMED SRL. társaság és a beszállítói nem vállalnak felelőséget az esetleges nyomtatási vagy kijelzési hibákért, ami az árakat, jellemzőket, képeket, stb. illeti. Amennyiben a termék ára vagy a termék valamelyik jellemzője hibásan volt az adatbázisunkba felvezetve vagy a leírásban hibásan jelent meg, és a csomag kiszállítása még nem történt meg, a társaságunk fenntartja magának azt a jogot, hogy lemondja az adott termék kiszállítását, és értesítse az ügyfelet a felmerült hibáról, a legrövidebb időn belül.

A TERMÉKEK GARANCIÁJA

Az ezen az oldalon vásárolt termékek mindegyike rendelkezik a márka adott garanciális feltételeivel. Ezért mindegyik termékhez csatoljuk a gyártó eredeti garancialevelét, aki direkt módon vagy a képviselőin keresztül gondoskodik a termék szervizeléséről.

TÖBBLETKÖLTSÉGEK

Az ügyfél által fizetett végső ár a termék árából és a szállítási költségből és/vagy befizetési illetékekből áll. Az ……………………….. nem számít fel semmiféle többletköltséget az ügyfél részére a termék vásárlásakor. Bármilyen felmerülő többletköltség esetén azonnal értesíthenek bennünket az kapcsolat@orvosi-muszerek.hu címen.

TÖRVÉNYI KERETEK

Az …………………………. weboldal a Román állam törvényi előírásainak megfelelően működik.

VITÁS KÉRDÉSEK

Bárminemű vitás kérdést a NEOMED SRL. és az ügyfelei között tárgyalásos úton, a két fél megegyezésével, próbálunk megoldani. Amennyiben ez a megegyezés nem jön létre, a hatályos román törvényi előírásokat kell alkalmazni, illetve az ellentétek megoldása a román bíróságok hatáskörébe tartozik.

VÉGSŐ RENDELKEZÉSEK

Amennyiben bármelyik kikötés a fentiek közül hatályát veszti vagy érvénytelenné válik, esettől függetlenül, az illető kikötés nem érinti a többi kikötés érvényességét. A vásárlással és a rendelés leadásával egy időben az ügyfél teljes mértékben elfogadja a szerződési feltételeket, melyeknek értéke megegyezik egy érvényesen megkötött szerződés értékével.

Minden a weboldalon megjelentettet bejegyzett jelkép és védjegy a tulajdonosaikhoz tartozik. A cikkek, bejegyzések, üzenetek, válaszok, képek vagy bármilyen más egyéb tartalom, melyeket a tagjaink küldtek be, a szerzőik tulajdonát képezik, a többi viszont az ……………….. weboldal tulajdona.


Keresés

Fonendoszkópok
Orvosi-műszerek
Vérnyomásmérők