Keresés

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 €
Összesen 0,00 €

Fizetés

Fonendoszkópok
Orvosi-műszerek
Vérnyomásmérők

Online felhasználók:

Online felhasználók: 1
Mai látogatások: 15
Összes látogatások: 150933
Összes látogatók: 141785
IP címed: 54.167.126.106

A termékek visszatérítése

 A Romániai törvényeknek megfelelően, az ügyfél 10 munkanapon belül visszamondhatja a már megvásárolt terméket, mindenféle büntetés és indoklás nélkül, de ez a törvényi szabályozás csak a magánszemélyek esetében érvényes (130/2000 sz. KH, 4. cikk, 1. pont, b. bek.). A vásárolt termékek visszaszolgáltatása csak egy e-mail-en vagy telefonon történő értesítés után lehetséges.

 Az üzletünkben vásárolt termékek visszaszolgáltatásának költsége teljes mértékben az ügyfelet terheli, és a termék ellenértékének visszafizetése a termék visszaszolgáltatását követő maximum 30 napon belül történik.

 NEM FOGADJUK EL VISSZASZOLGÁLTATÁSSAL A KÖVETKEZŐKET:

- A sérült termékeket: A visszaszolgáltatott termékek ugyanolyan állapotban kell legyenek, mint a kiszállításkor (az eredeti nem sérült csomagolásban, az összes kiegészítővel és az összes kísérő irattal)

- Azokat a termékeket, amelyek már használati nyomok találhatóak: Olyan termékek, melyeken már fizikai módosítások, ütések, karcolások, használati nyomok, stb. találhatóak.

- Olyan termékek, melyekhez már nincsen meg az összes kísérő irat, mellyel kiszállították (számla, garancialevél, használati kézikönyv, stb.)

Úgyszintén, nem fogadjuk el a fogyóeszközök közül azokat, melyeknek a csomagolása már meg volt bontva.

 Azoknak a termékeknek az esetében, melyeken használati nyomok vagy sérülések vannak, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy visszautasítsuk a termék visszavételét vagy többletdíjat számolhassunk fel a termék eredeti állapotának visszaállításáért, melynek értéke a termék eredeti árának 0% és 50% között lehet.

 Amennyiben a leszállított termék nem egyezik meg az Ön által rendelt termékkel (kód, szín, stb.), a termék gyártási hibás vagy hiányzik a csomagból egy alkatrész/kiegészítő, a termék szállítási díját (vagy a cseréjét) teljes egészében a cégünk gyártja.

 További részletekért vagy kérdésekért, kérjük forduljon hozzánk bizalommal e-mail-en vagy telefonon.

 


Keresés

Fonendoszkópok
Orvosi-műszerek
Vérnyomásmérők